Een nieuwe uitstraling van de keuken doe je zo!

Ben je toe aan verandering in huis? Ben je helemaal klaar voor een nieuwe look van de keuken en zoek je tips om je keuken eens goed te verbouwen? Dan ben je bij Klussen Gids aan het juiste adres! Met onze tips voor het verbouwen van de keuken, geef je jouw keuken in korte tijd een nieuwe uitstraling. Zo sta je met kerst al in een moderne keuken te kokkerellen voor het uitgebreide kerst diner!

Nieuwe bekleding van de keukenmuur

De keuken krijgt snel een andere uitstraling door de muren onder handen te nemen. Hierbij kun je denken aan een nieuw likje verf in een prachtige pastelkleur of het ophangen van een prachtig kunstwerk. Deze opties zijn redelijk voor de hand liggend; wij van Klussen Gids denken graag een stapje verder. Laat de muren van de keuken eens bekleden met gevelbekleding. Wellicht denk je bij gevelbekleding meteen aan bekleding voor buitenhuis. Echter, is het ook mogelijk om gevelbekleding te gebruiken als aankleding van de wanden binnenshuis. Denk bijvoorbeeld aan het bekleden van een keukenmuur met hout, leer, kurk of natuursteen. Hierdoor krijgt je keuken een unieke look en wordt het dé blikvanger van uw woning.

Nieuwe keukenkastjes

Wil je naast de muren van de keuken, een nieuw keukenblok, de keukenfronten vervangen of onderkasten keuken vervangen? Dan zijn de losse keukenkastjes van Keukenpakket wellicht is voor jouw keuken. Heb jij al duidelijk voor ogen wat je wilt aanpakken in je keuken en ben je bereid om zelf de keukenasten te plaatsen? Zet op een rijtje welke front, kleur en greep jouw voorkeur heeft en binnen 6 tot 8 weken heeft u de keukenkasten van uw wens op de stoep staan. De kasten zijn volledig gemonteerd en je kunt ze meteen in je keuken plaatsen. Een handige én kostenbesparende oplossing voor een nieuwe uitstraling van de keuken!

Heb je naast het plaatsen van nieuwe keukenkasten en een nieuwe kleur of bekleding van de muur tips voor het verbouwen van de keuken? Laat het ons weten en deel je ervaringen!

Comments are closed.