Badkamertips voor beginners

Is je badkamer toe aan een make-over en wil je lekker zelf aan de slag gaan? Met de volgende badkamertips voor beginners maak jij van jouw badkamer een plaatje! Wist je bijvoorbeeld dat de juiste kraan in de badkamer zorgt voor een hele andere uitstraling? Ook kan je met een hoge kraan ervoor zorgen dat je badkamer ruimer oogt. Met het vergelijken van kranen kom je al een heel eind bij het creëren van een andere badkamer! Benieuwd naar meer tips? Lees dan gauw verder.

Kies een stijl die past bij jouw badkamer

Het is niet nodig om je hele badkamer te renoveren om een nieuwe stijl te creëren. Met een lading nieuwe accessoires en kleurgebruik kom je al heel ver. Een steriele badkamer oogt al heel snel kil. Met behulp van de juiste verlichting zorg je voor een sfeervolle en rustgevende uitstraling. Ga bijvoorbeeld voor een stoere badkamer met een industriële lamp.

Ook kun je ervoor kiezen om veel kleur aan te brengen in je badkamer. Het verven van een muur kost echt niet heel veel tijd of geld en zorgt voor een hele andere uitstraling. Bij een grote badkamer kan je ervoor kiezen om een muur een donkere kleur te geven voor een luxe uitstraling. Kleinere badkamers kun je weer een meer ruimtelijkere uitstraling geven door zachte kleuren te gebruiken. Dit kan je ook doorvoeren in accessoires: denk bijvoorbeeld aan een tandenborstelhouder, toilethouder, etc.

Kies voor een stortdouche

Heerlijk ontspannen in de douche is voor veel mensen een verademing na een drukke dag. Waarom speel je niet in op dit rustmomentje? Kies voor een grote stortdouche om nog meer ontspanning en luxe in je badkamer te creëren. Het installeren kost helemaal niet zo veel tijd en kan door iedereen gedaan worden. Binnen een mum van tijd sta jij onder deze krachtige stralen te genieten!

 

Comments are closed.